Spanje

Trouwen in Spanje

Hola! Wat dacht je ervan om te trouwen in Spanje; het land van de sangria, zonnige costa’s en vrolijke zomernummertjes. Of misschien trouw je liever gewoon in Nederland, maar wel in Spaanse sferen met heerlijke tapas en muziek van Enrique Iglesias.. Eén ding is zeker: jij en je gasten gaan 100% genieten van jouw Spaanse bruiloft!

Spaanse tradities

Als je gaat trouwen in Spanje of jouw bruiloft een Spaans sfeertje wil meegeven, wil je natuurlijk weten hoe de echte Spanjaarden een bruiloft vieren. Ik ga op zoek naar de leukste tradities en gewoonten die je terugziet op een Spaanse bruiloft. Zo heb je mooi wat leesvoer tijdens de vakantie in Spanje en ben je goed voorbereid wanneer je in gesprek gaat met Spaanse leveranciers!

Interviews

Toen mijn collega vorig jaar vertelde dat zij zou trouwen in Spanje én dat ik ook nog was uitgenodigd, sprong ik een gat in de lucht! Ik ga haar het hemd van het lijf vragen over de voorbereidingen van haar huwelijk en zal haar tips natuurlijk met jullie delen. Uiteraard wil ik graag nog meer bruidsparen interviewen, dus ken jij iemand die gaat trouwen in Spanje of al getrouwd is, laat het mij dan weten!

Bruiloftsverslag

Wie weet – misschien mag ik ooit nog eens te gast zijn op een Spaanse bruiloft (dat zou leuk zijn!). Tot die tijd kunnen jullie lezen over mijn belevenissen in Sitges, waar mijn collega is getrouwd. Ik zal tot in detail verslag doen van deze geweldige bruiloft… trouwen in Spanje is zo leuk! :-)

Ben jij ook te gast geweest op een Spaanse bruiloft en vind je het leuk om mij daarover te vertellen? Laat het mij weten via het [contactformulier]!

Tips voor trouwen in Spanje

Ik ga op zoek naar handig vocabulaire, slimme tools en zaken om rekening mee te houden, wanneer je besluit te trouwen in Spanje. Alle goede tips deel ik natuurlijk in berichten op deze pagina!

Suggesties?

Misschien wil of ga je zelf trouwen in Spanje en loop je ergens tegenaan tijdens de voorbereidingen. Ik ga met alle liefde op zoek naar informatie, bijvoorbeeld bij bruidsparen die je voor zijn gegaan. Als je een leuk onderwerp hebt bedacht waarover ik kan schrijven, twijfel dan niet om het me te laten weten!

 

Trouwen in Spanje? Houd dan zeker deze pagina in de gaten!